Resultaten voor bootverhuur sneek

 
bootverhuur sneek
Zeilboot huren in Friesland Botenverhuur L. van der Pol Sneek.
van der Pol in Sneek! De bootverhuur in Friesland voor comfortabele zeilboten en motorboten. 4.9 van 5 4.9 van 5. Wilt u een zeilboot huren in Friesland? Welkom bij Botenverhuur L. van der Pol, de bootverhuur in Friesland waar uw vaarvakantie of dag op de Friese meren begint.
Bootverhuur in Sneek Stadslogement Westersingel.
Dan is het mogelijk om een sloep bij te boeken. Opstappen kan voor de deur en u zit binnen enkele minuten op het prachtige water van de Geeuw. Van hieruit kunt u richting het pittoreske IJlst of door de binnenstad van Sneek richting het Sneekermeer.
Binnenstad Bootverhuur Sneek Varen met een fluisterboot door de grachten van Sneek en omstreken!
Elektrische sloep huren. Varen door de grachten van Sneek en omstreken! Verhuur van comfortabele elektrische sloepen en fluisterboten vanaf de Prins Hendrikkade in Sneek. Elektrische sloep huren. Binnenstad Bootverhuur Sneek. Ontdek Sneek en omgeving vanaf het water met een elektrische boot, ofwel fluisterboot.
Botenverhuur Sneek t Ges in Sneek t Ges.
Botenverhuur Sneek In Sneek zijn diverse watersportbedrijven die een boot verhuren. Of het nu gaat om een klein schip of een groot schip. Heeft u interesse om een boot te huren in Sneek? Neem dan een kijkje in onze website voor alle bootverhuur bedrijven in Sneek.
Drijfveer Bootverhuur Friesland, zeilboten en sloepen.
Geen vaarbewijs nodig. Bootverhuur in Friesland: Drijfveer Akkrum! Watersportdorp Akkrum is de perfecte uitvalsbasis voor het huren van een boot in Friesland. Onze bootverhuur ligt zeer centraal in Friesland, direct aan de snelweg en is ook uitstekend bereikbaar per trein.
Sneek Bootje Verhuur.
Jeanneau Cap 370 sloep model 4 persoons 35.00 per dag.: meer" info bootjes." Jeanneau Cap 400 sloep model 6 persoons 45.00 per dag. meer" info bootjes." meta contentXRW_Af9sWzo9eg90jIc_gr6FKObDq5TXAPYGpabJ0yc" /. bootje huren verhuur bootjeverhuur boot Sneek Friesland bootverhuur motorboot motor roeien kleine snekermeer vakantie huis.
t Groepsaccommodatie Boothuis en Groepsaccommodatie botenverhuur en t Botenverhuur. Boothuis Sneek Friesland.
Streetvieuw tour Boothuis. t Boothuis Groepsaccommodatie en Botenverhuur te Sneek, Friesland. Vakantiehuis, Sloep, Motorboot, Valk, Kano. Kom eens uitblazen in onze gezellige accommodatie. We zijn het hele jaar open. Alle kamers zijn verwarmd en de groepsruimte is zelfs voorzien van vloerverwarming.
Fox 22 huren in Friesland, Sneek. Scherpe boot, scherpe prijs.
De volgende dag zeil je weer terug over de Wijmerts door Osingahuizen en IJlst, over de Geeuw naar Sneek. Bij aankomst in Sneek vaar je recht op de waterpoort af, dan rechts onder de brug door die opent, volg de grachten naar de Houkesloot.

Contacteer ons