Resultaten voor snoepwinkel leeuwarden

 
snoepwinkel leeuwarden
Koop het bij Jamin Online snoep, chocolade, cadeaus en XXL producten.
Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij Jamin slaag je altijd. Of je nu naar een van onze vele winkels gaat of naar onze webshop, Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd iets lekkers vindt en is niet voor niets dé snoepwinkel van Nederland.
6 leuke en smakelijke Leeuwarden tips Goodfoodlove.
Leeuwarden heeft een rijke geschiedenis en dat is overal te merken. De stad telt minstens 612! rijksmonumenten en je ziet dan ook veel gevels met zon bekend schildje erop. De Blokhuispoort vond ik een te gek stukje geschiedenis. De gevangenis, die tot 2007 dienst deed, heeft onder andere Willem Holleder en in huis gehad en heeft heel wat ontsnappingspogingen op zn naam staan. Misschien herken je het van binnen: er zijn een aantal afleveringen van Penoza missen jullie het ook zo? Als dit niet terug in de tijd is! Dit schattige winkeltje is onderdeel van museum de Grutterswinkel en fungeert nog steeds als snoepwinkel.
Grutterswinkel Shopgids.
Uit grote potten wordt het Oudhollandse snoep nog in een ouderwets bruine puntzak geschept. Het winkeltje is ook een museum dat wordt geleid door vrijwilligers. Voor 1 euro krijg je een rondleiding door de winkelwoning waar alles nog is zoals honderd jaar geleden. Nieuwesteeg 5 8911DT Leeuwarden 058-2153427 Naar de website.
Welkom Het Oud-Hollandsch Snoepwinkeltje.
En natuurlijk mag er in het gastenboek geschreven worden! In de nieuwe webwinkel kan je nu zelf per gewicht snoepjes bestellen, alsof u het zelf uit de potten pakt en in het snoepzakje stopt. Veel plezier en graag tot snel in de winkel!
Mademoiselle Sucre 126 foto's' 2 recensies Snoepwinkel floris versterstraat 3, 8932BR Leeuwarden.
Info Alles bekijken. floris versterstraat 3 24135, km. 31 6 80186535. Snoepwinkel Cupcakewinkel Kruidenierswinkel. Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Nac Nederlandse Amateurrijders Club. I Am The Crown. Saveur Délice Salé.Sucré Chez Madame Amel. Etens en drinkwaren. Snoepwinkels in Leeuwarden.
Museum de Grutterswinkel Leeuwarden Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Lastminutehotels in Leeuwarden. Zakenhotels in Leeuwarden. De beste familiehotels in Leeuwarden. Eco-hotels in Leeuwarden. De beste kuuroorden. Romantische hotels in Leeuwarden. Luxehotels in Leeuwarden. 5-sterren hotels in Leeuwarden. 4-sterren hotels in Leeuwarden. 3-sterren hotels in Leeuwarden. Leeuwarden Hotels huisdieren toegestaan.
Lekker en meer Leeuwarden 058-2123525.
Uw kaas, noten en snoep specialist te Leeuwarden. Maak een rondje door de zaak en geniet van het grote assortiment vanaf grootmoeders tijd tot de laatste trends. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op via de mail, telefoon of persoonlijk in de winkel.
De Grutterswinkel Home.
In de goede oude tijd waren supermarkten nog kleine knusse grutterswinkeltjes waar de kassa nog echt rinkelde en kruidenierswaren in papieren puntzakken over de toonbank gingen. In hartje van Leeuwarden bestaat nog zon authentiek kruidenierswinkeltje. De grutterswinkel is gevestigd in een 17-de eeuws pand in de Nieuwesteeg 5.

Contacteer ons