Op zoek naar licht en geluid verhuur leeuwarden?

 
licht en geluid verhuur leeuwarden
Informatie over licht-geluid op topbegin.nl.
Rients Faber Licht, Geluid en Beeld. Voordelig Licht en geluid huren in Leeuwarden. Crew Licht Geluid. Crew Licht en Geluid. Designed 2 Rock Verhuur Verkoop. Geluid verhuur Gelderland. Licht, Beeld Geluid huren Zuidbroek. Powersound Sales Rent Beeld Licht Geluid. Professioneel Beeld Licht en Geluid te Groningen.
Professionele AV-verhuur door Bano Leeuwarden en omgeving.
Met professionele licht, geluid en beeldtechniek kan Bano van jouw evenement een daverend succes maken. Mensen zullen jouw show nooit meer vergeten. De specialist op het gebied van AV-verhuur in de omgeving van Leeuwarden, zal je bieden wat je voor ogen hebt én meer. Organiseer je binnenkort een evenement zoals een vergadering, beurs of congres? Wij kunnen alle AV-techniek regelen die jij nodig hebt. Bekijk ons assortiment en zie hoe wij jouw complete presentatie kunnen verzorgen. Weet je niet precies welke AV-techniek je allemaal nodig hebt? Geen probleem, met onze deskundigheid en jarenlange ervaring kunnen wij je precies adviseren wat jij nodig hebt. Specialist in verhuur standbouwmateriaal.
Multi-Audio.nl Verhuur van betaalbaar licht en Geluid. Friesland, Leeuwarden, Noord-Nederland.
Voor de losse verhuur van speakers, monitoren, microfoons, mengpanelen, speakers, statieven, XLR-/multikabels en dergelijke bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij verhuren geen losse lichtinstallaties, maar wel zijn er ruime. Wat u zoal bij ons kunt huren. Geluidset 1: Twee speakers op statief. 19 oktober 2016. Geluidset 2 voor evenementen/feesten tot c.a. 25 juni 2015. Geluidset 3 Voor evenementen/feesten tot c.a. 25 juni 2015. Geschikt voor vergadering presentatie in zalen van 60 tot 150 personen. 25 juni 2015. 25 juni 2015. Voor onder andere uw.: Voor onder andere uw: Bruiloft Bonte avond Playback Show Themafeest Tuinfeest Djs Zangers Muzikanten Verjaardag Braderie Film avond vergadering lezing presentatie toneel live band en noem maar op! Welkom bij Multi-Audio.NL. Wij zijn het adres in Friesland Leeuwarden Burgum Dokkum en verder, voor professioneel en betaalbaar licht en geluid!
Licht en geluid verhuur in Leeuwarden gratis offerte HerscH.
Dan heeft u daar de juiste voorzieningen voor nodig! HerscH biedt u daarbij het totaalplaatje. Dat wil zeggen dat we niet alleen specialist zijn op het gebied van podia, ook kunt u bij ons terecht voor licht en geluid verhuur Leeuwarden.
licht en geluid verhuur leeuwarden
In opdracht van Garcia Jeans hebben wij de fashionshow gefaciliteerd met licht, audio en video. bekijk dit project. OnBrand is Europas toonaangevende merkconferentie voor marketing en creatieve professionals. bekijk dit project. Fuerza Bruta het beroemde theatergezelschap uit Argentinië. Na shows in wereldsteden als New York, Londen, Berlijn, Moskou, Peking en Tokio, was Leeuwarden aan de beurt.
JH Licht en Geluid verhuur van licht, geluid, beeld, truss en podium techniek.
Ons streven is om het maximale te presenteren binnen de mogelijkheden en grenzen van de opdrachtgevers. Vooraf duidelijkheid en zorgen voor de juiste ondersteuning. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Licht en geluid. Meerdaagse huur staffel.
Kooystra Pro Beeld Licht Geluid.
Op 21 november werd House in Harmony georganiseerd in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Start bouw Knooppunt Joure. Vrijdagochtend 22 januari is het startschot gegeven door gedeputeerde Sietske Poepjes voor de bouw van. In opdracht van Eventec hebben wij de gehele Brooklyn Nights Dinner Experience voorzien van draadloze microfoons. Beeld, Licht Geluid. Kooystra Professioneel is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, installatie en onderhoud van professionele geluid, licht en videoapparatuur in de entertainmentbranche.
GV Stage Equipment GV Stageequipment.
Wij hebben de apparatuur, de expertise en de ervaring om uw complexe opdracht in vele disciplines: audio, video, LED, licht, rigging en automatisering, tot een overweldigend succes te maken. GV Stage Equipment. SUPPORT EXECUTE SUCCEED. Tweets by @GVcrew. It Hûnekop festival 07-11-2013 De legendarische Friese Willepunk-band Strawelte, gaf dit jaar 3 unieke optredens. Dit te samen met de Friese rûchhouwers-band De Hûnekop. Flaeijelfeest 2013: Wat een wille! 07-11-2013 Onlangs vond in Nieuwehorne de 37e editie van het Flaeijelfeest plaats. Met een nieuwe terreinindeling, extra straattheater, meer vermaak en Lezen. Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 07-11-2013 Met deze geweldige uitslag hebben Leeuwarden en Fryslân, met facilitaire ondersteuning van GV Stage Equipment, een topprestatie geleverd waar we Lezen.

Contacteer ons