Resultaten voor licht en geluid verhuur leeuwarden

 
licht en geluid verhuur leeuwarden
Mobiel podium huren voor uw evenement in Leeuwarden?
Licht en geluid-verhuur.: Naast de verhuur van podiumwagens verzorgen wij ook de techniek van de door u geboekte artiesten op uw feestje in Leeuwarden. Onze ervaren technici maken uitsluitend gebruik van A-merken licht en geluidsapparatuur om uw evenement te voorzien van optimaal licht en geluid.
Multi-Audio.nl Verhuur van betaalbaar licht en Geluid. Friesland, Leeuwarden, Noord-Nederland.
Voor de losse verhuur van speakers, monitoren, microfoons, mengpanelen, speakers, statieven, XLR-/multikabels en dergelijke bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij verhuren geen losse lichtinstallaties, maar wel zijn er ruime. Wat u zoal bij ons kunt huren. Geluidset 1: Twee speakers op statief. 19 oktober 2016. Geluidset 2 voor evenementen/feesten tot c.a. 25 juni 2015. Geluidset 3 Voor evenementen/feesten tot c.a. 25 juni 2015. Geschikt voor vergadering presentatie in zalen van 60 tot 150 personen. 25 juni 2015. 25 juni 2015. Voor onder andere uw.: Voor onder andere uw: Bruiloft Bonte avond Playback Show Themafeest Tuinfeest Djs Zangers Muzikanten Verjaardag Braderie Film avond vergadering lezing presentatie toneel live band en noem maar op! Welkom bij Multi-Audio.NL. Wij zijn het adres in Friesland Leeuwarden Burgum Dokkum en verder, voor professioneel en betaalbaar licht en geluid!
Eringa AV Professionals in verhuur van geluid en video.
058 212 03 30. Eringa AV James Wattstraat 2 8912 AR Leeuwarden. Wie zijn wij. PROFESSIONALS IN VERHUUR VAN GELUID EN VIDEO. Wij garanderen topkwaliteit! Jos van der Graaff eigenaar Eringa AV Neem contact op. Bel 058 212 03 30.
KEYMUSIC Leeuwarden Muziekwinkel, Gitaarwinkel, Muziekinstrumenten.
Populaire merken Alle merken. Gitaar Bas Drums Percussie Keyboard Piano Studio Producer DJ-Gear Podium Geluid Kabels Microfoons Koopgidsen Fender Stratocaster Gitaar kooptips Zanginstallatie Beginnersgitaren Winkelmodel met korting Keymusic Projects. Keymusic Leeuwarden is de perfecte combinatie van kennis en ervaring, lokale specialisten en de beste merken en nieuwe muziekinstrumenten en geluidsapparatuur.
JH Licht en Geluid verhuur van licht, geluid, beeld, truss en podium techniek.
Ons streven is om het maximale te presenteren binnen de mogelijkheden en grenzen van de opdrachtgevers. Vooraf duidelijkheid en zorgen voor de juiste ondersteuning. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Licht en geluid. Meerdaagse huur staffel.
Kooystra Pro Beeld Licht Geluid.
Op 21 november werd House in Harmony georganiseerd in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Start bouw Knooppunt Joure. Vrijdagochtend 22 januari is het startschot gegeven door gedeputeerde Sietske Poepjes voor de bouw van. In opdracht van Eventec hebben wij de gehele Brooklyn Nights Dinner Experience voorzien van draadloze microfoons. Beeld, Licht Geluid. Kooystra Professioneel is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, installatie en onderhoud van professionele geluid, licht en videoapparatuur in de entertainmentbranche.
GV Stage Equipment GV Stageequipment.
Wij hebben de apparatuur, de expertise en de ervaring om uw complexe opdracht in vele disciplines: audio, video, LED, licht, rigging en automatisering, tot een overweldigend succes te maken. GV Stage Equipment. SUPPORT EXECUTE SUCCEED. Tweets by @GVcrew. It Hûnekop festival 07-11-2013 De legendarische Friese Willepunk-band Strawelte, gaf dit jaar 3 unieke optredens. Dit te samen met de Friese rûchhouwers-band De Hûnekop. Flaeijelfeest 2013: Wat een wille! 07-11-2013 Onlangs vond in Nieuwehorne de 37e editie van het Flaeijelfeest plaats. Met een nieuwe terreinindeling, extra straattheater, meer vermaak en Lezen. Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 07-11-2013 Met deze geweldige uitslag hebben Leeuwarden en Fryslân, met facilitaire ondersteuning van GV Stage Equipment, een topprestatie geleverd waar we Lezen.
Informatie over licht-geluid op topbegin.nl.
Rients Faber Licht, Geluid en Beeld. Voordelig Licht en geluid huren in Leeuwarden. Crew Licht Geluid. Crew Licht en Geluid. Designed 2 Rock Verhuur Verkoop. Geluid verhuur Gelderland. Licht, Beeld Geluid huren Zuidbroek. Powersound Sales Rent Beeld Licht Geluid. Professioneel Beeld Licht en Geluid te Groningen.

Contacteer ons